Νέα escape rooms στο Ηράκλειο

Escape Rooms at Out of the Blue, Capsis Elite Resort

Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort, είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που φιλοξενεί και λειτουργεί escape rooms στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Πελαγία. Μικροί άλλα και μεγαλύτεροι επισκέπτες από το Ηράκλειο άλλα και από όλη την Κρήτη, έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα από τα τρία θεματικά escape rooms (δωμάτια διαφυγής) και να διασκεδάσουν προσπαθώντας να μαζέψουν τα στοιχεία και τις απαντήσεις στους γρίφους που θα τους δείξουν την πολυπόθητη πόρτα εξόδου. Ελάτε να γνωρίσουμε το κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.

The Circus Escape Room

circus escape room at out of the blue, capsis elite resort crete heraklion

Στο Τσίρκο δεν υπάρχει πολυκοσμία. Ούτε ουρές. Και η είσοδος είναι δωρεάν. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μέρος. Κάτι παράξενο συμβαίνει. Τόσο παράξενο που αντί να διασκεδάζεις εσύ μαζί του, διασκεδάζει αυτό μαζί σου. Διασκεδάζει παίζοντας με το μυαλό σου.
Συμβαίνει κάτι που σε κάνει να ανατριχιάζεις…

Επίπεδο δυσκολίας : 7/10 και κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών
Αριθμός παικτών: 2 – 6

The perfect crime Escape Room

the perfect crime escape room at out of the blue, capsis elite resort crete heraklion

Εσύ και η παρέα σου μπαίνετε σε ενα απο τα πιο συγκλονιστικά escape rooms και αποτελείτε μια ομάδα ντετέκτιβ που προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα έγκλημα. Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρούνε κανένα στοιχείο του δολοφόνου. Όλοι μιλάνε για το τέλειο έγκλημα. Θα καταφέρεις εσύ και η ομάδα σου να βρείτε τα στοιχεία του δολοφόνου και το όπλο του εγκλήματος?

Επίπεδο δυσκολίας : 8,5/10
Αριθμός παικτών: 3 – 6

Inception Escape Room

Inception Escape Room at out of the blue, capsis elite resort crete heraklion

Εσύ και η ομάδα σου μπαίνετε στο escape room inception και είστε κλέφτες ιδεών εν έτη 2030. Έχετε μπει στο όνειρο ενός πλούσιου επιχειρηματία έχοντας σαν αποστολή να βρείτε έναν κωδικό έτσι ώστε να ολοκληρωθεί μια από τις μεγαλύτερες κλοπές που έχουν γίνει ποτέ. Θα ολοκληρώσετε την αποστολή σας πριν η σβούρα σταματήσει να γυρίζει?

Επίπεδο δυσκολίας : 10/10
Αριθμός παικτών: 2 – 6

Τι χρειάζεται για να παίξετε στα Escape rooms;

  1. Να έρθετε με  την παρέα σας (από 2 έως 6 άτομα) από 18+ (εκτός από το the circus escape room που δέχεται παιδιά 12+) καθημερινά από τις 15:00 έως τις 23:00
  2. Να ξυπνήσετε το ντέτεκτιβ που πάντα κρύβατε μέσα σας
  3. Θετική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας

Πως παίζεται;

Θα ξεκινήσετε συναντώντας τον “game master” του παιχνιδιού. Στην συνάντηση αυτή ο game master εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού και σας παρουσιάζει την ιστορία του θεματικού δωματίου που έχετε επιλέξει. Μόλις λυθούν όλες οι απορίες σας θα έρθετε αντιμέτωποι με την πόρτα που θα πρέπει να ανοίξετε για να ξεκινήσετε να λύσετε το κουβάρι του μυστηρίου. Μοναδικός σας εχθρός; Ο χρόνος αφού έχετε 60΄για να λύσετε όλα τα μυστήρια και να αποδράσετε.

Τα escape rooms του Out of the Blue, Capsis Elite resort είναι μια τέλεια ευκαιρία για να συνδυάσετε μια μίνι απόδραση στο ξενοδοχείο μας αφού πριν ή μετά την επίσκεψη στα escape rooms μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα ή την ιδιωτική παραλία μας ή να καθίσετε σε κάποο από τα εστιατόρια ή τα bar μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να  επικοινωνήστε με το 2810 811112 ή να στείλετε email στο capsis-crete@capsis.gr